Online advies

Heb je geen tijd om langs te gaan bij de diëtist of woon je te ver van de praktijk dan kun je ook kiezen voor een online voedingsadvies. Al het contact met de diëtist verloopt dan via e-mail. Eventueel behoort ook een skype consult tot de mogelijkheden.

Voor wie:
Online voedingsadvies is geschikt voor iedereen die graag wil weten of zijn/haar eetpatroon gezond is. Daarnaast is het ook geschikt als je graag wat wilt afvallen of als je medische klachten hebt zoals diabetes, een te hoge bloeddruk, een te hoog cholesterolgehalte of COPD.

Wat wordt van jou verwacht:
Na je aanmelding en betaling ontvang je van de diëtist via e-mail een vragenlijst en eetdagboek. Het is de bedoeling dat je een week lang bijhoudt wat je eet en drinkt. De diëtist analyseert je eetpatroon en gebruikt dit als uitgangspunt bij het maken van het persoonlijke voedingsadvies. Door de vragenlijst krijgt de diëtist een beter beeld van je persoonlijke situatie en kan het advies beter op jou leefwijze en gezondheid worden aangepast.

Wat krijg je van de diëtist:
De diëtist maakt op basis van de vragenlijst en het eetdagboek een persoonlijk voedingsadvies. Het voedingsadvies bevat een voorbeelddagmenu wat is afgestemd op jou voorkeuren. Daarnaast krijg je een variatielijst zodat je de juiste productkeuze’s kunt maken. Ook ontvang je algemene informatie over gezonde voeding of informatie die past bij je gezondheidssituatie.

Kosten:
Een (eenmalig) persoonlijk voedingsadvies kost € 50,-
Vervolgadviezen / online begeleiding: € 10,- per week

Voor Skype consulten gelden de reguliere tarieven.

Aanmelden:
Vul onderstaand formulier in om een persoonlijk online advies aan te vragen.
Je ontvangt van de diëtist een factuur, wanneer je die hebt voldaan ontvang je de vragenlijst en eetdagboek.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw geboortedatum (verplicht)

Wat is uw vraag?